Ha céges weboldal akkor WordPress sablon

//Ha céges weboldal akkor WordPress sablon
  • Ha céges weboldal akkor WordPress sablon

Ha weboldalt szeretnénk készíteni vállalkozásunk számára számtalan lehetőség közül választhatunk. De hogyan is fog kinézni a megálmodott honlap, milyen legyen online megjelenésünk? Figyelem gyakorlati és nem elméleti információk következnek…

Mint már másik WordPress weboldal készítési cikkünkben is megjegyeztük nem kell egyből hatalmas összeget elköltenünk cégünk online jelenlétéért. Költségkímélő megoldás lehet a WordPress típusú weblap készítés. Ebben az esetben a weboldal készítés egyik előnye, hogy rengeteg előre elkészített WordPress sablon közül tudunk választani. Vannak ingyenesen elérhető sablonok és természetesen fizetősek.

Reszponzív WordPress weboldal sablon.

Mi a WordPress sablon előnye?

Rengeteg WordPress sablon közül tudunk választani, amivel egyedi, esztétikus külsőt tudunk varázsolni honlapunknak. A szépség nem megy a használhatóság rovására, hiszen ezek a sablonok nagyon felhasználóbarát stílusban készülnek és megfelelnek a marketing elvárásoknak is. Egy biztos, ha megfelelő sablont választunk biztosan nem kell vele szégyenkeznünk.

Fizetős kontra ingyenes WordPress sablon

Az ingyenes WordPress sablonok hátránya, hogy kevésbé testreszabhatóak, valamint számos extra funkció csak a fizetős változatnál elérhető. Természetesen kis programozási tudással az ingyenesben is számos dolog beállítható, de ezt nem igazán szokták tanácsolni. Ajánlatos olyan WordPress sablont választani, ami megfelel igényeinknek és nem kell jelentős módosítást eszközölni a forráskódban. Amennyiben komolyabb üzleti tervünk van a weblappal érdemes fizetős sablonban gondolkodni, hiszen ezek már minimális összegért beszerezhetőek és számtalan olyan előnyökkel rendelkeznek ami fontos lehet az üzleti terv megvalósítása során. Ha pedig nagyon speciális kinézetet szeretnénk akkor készíttethetünk szakemberrel a különleges igényeknek megfelelő sablont, de ehhez már általában jobban ki kell nyitni a pénztárcánkat.

Design bármi áron

Általában amikor weboldal készíttetésben gondolkodunk az egyik legfontosabb kérdés számunkra a kinézet (design). Tipikus hiba, hogy főként csak a kinézetre fókuszálunk és nem informálódunk a többi lehetőségekről, valamint nem támasztjuk alá megfelelő üzleti tervvel. Ha nem csak egy nagy céges névjegykártyát szeretnénk, akkor számos tényezőt számításba kell vennünk. A design-on kívül még számos fontos tényező van pl: célcsoport meghatározás (kiket szeretnék megszólítani, kinek szól az oldal), felhasználóbarát kialakítás stb. és talán az egyik legfontosabb tényező hogy hogyan szeretnénk látogatókat szerezni a holnapra. Ezeket célszerű már az elkészítés előtt számításba venni, hogy kevesebb utólagos munkára legyen szükség.

Mikor lehet a design az elsődleges tényező?

Ha a vállalkozásnak már kialakított egységes arculata van, akkor mindenképpen ragaszkodjunk az egységes design-hoz. Hiszen a céges arculatnak pont az a lényege, hogy a munkaruhától kezdve a levelezőpapírig a vállalkozás „egyéniségét” tükrözze. Ha pedig márkaépítést tervezünk akkor már úgyis rendelkezünk arculati tervekkel. De ebben az esetben sem mehet a kinézet a használhatóság rovására.

 

Ha úgy döntenél, hogy weboldalad WordPress rendszerrel készíted el és szükséged lenne tanácsadásra milyen sablont válassz legfőképp keresőoptimalizálási szempontok alapján kérd tanácsadási szolgáltatásunkat!

By |2017-02-27T14:26:00+00:002013. augusztus. 16.|Categories: Honlapkészítés|Tags: |0 Comments

About the Author:

Helló! Sipos Csaba vagyok! Tanácsadóként dolgozom a SIBA Tech!-nél. Keresőoptimalizálással foglalkozom 2006-óta. Szakterületem a WordPress optimalizálás és SEO elemzések. Ha segítségre lenne szükséged keress!

Leave A Comment