Keresőoptimalizálás Útmutató

/Keresőoptimalizálás
Keresőoptimalizálás2017-05-23T13:08:13+00:00

Körültekintően kell eljárni, ha keresőoptimalizálás szolgáltatást rendelünk. De melyik lehet a nyerő keresőoptimalizálási koncepció, szolgáltatás?

Azt már a főoldalon olvashattuk, hogy ha tartós és jó eredményeket szeretnénk elérni akkor a teljes SEO folyamatot el kell végezni. Kell egy technikailag megfelelő, jól bejárható weboldal. Kell minőségi tartalom amit a látogatóknak készítünk. Kellenek a weboldalunkra mutató természetes úton létrejött linkek.

Ha ennek a három tényezőnek eleget tudunk tenni az eredmények sem maradnak el. Érdemes az ilyen teljes körű szolgáltatások közül választani.

Keresőoptimalizálás tanfolyamok és könyvek

A keresőoptimalizálási tanfolyamok leginkább azoknak való akik szeretnének tisztába lenni a SEO munkafolyamatokkal. Maguk szeretnék optimalizálni a weboldalukat vagy csak a megrendelt szolgáltatást szeretnék felügyelni. Mi is készítettünk egy ilyen tanfolyamot amit érdemes akkor is átnézni, ha valaki nem szeretne mélyebben belemerülni a keresőoptimalizálás technikai részébe. Sok felmerülő kérdése azonnali válaszokkal szolgál egy ilyen tanfolyam. – A mi tanfolyamunkat itt találod!

Tanácsadói szolgáltatások

A keresőoptimalizálási tanácsadás már rendszerint annyival nyújt többet egy tanfolyamnál, hogy pontos célirányos utasításokkal szolgál a tanácsadó az elvégzendő feladatokról. Rendszerint a tanácsadást megelőzően egy weboldal analízist végeznek, feltárják a weboldal hibáit és a hiányosságokat. Javaslatsor kerül összeállításra a javítási feladatokból.

A tanácsadás az egyik legkifizetődőbb SEO szolgáltatás mivel itt rövid időn belül kijavíthatóak a hibák és pontos utasításokat kap a weboldal tulajdonos arról hogyan optimalizálja a jövőben a weboldalát. – A mi tanácsadói szolgáltatásunk leírását itt találod! (De először inkább az ingyenes tanfolyammal kezd, ott akár meg is találhatod a válaszokat!)

PR Cikkek

A vásárolható PR cikkek már a keresőoptimalizálás legutolsó lépéseként jöhetnek szóba. Fent említettük hogy a weboldal bejárhatósága és a minőségi tartalom épp olyan fontos mint a “linképítés”. Első lépésként mindenféleképpen a technikai és tartalmi optimalizálást végezzük el. Ha ezek a részfeladatok kész vannak nagy valószínűséggel kevesebb PR cikk is elég ugyanolyan eredmény eléréséhez – így optimalizálhatóak a kiadások, kevesebbet kell költeni linképítésre.

A PR cikkeknek mindig olyannak kell lennie, hogy ne csak a linkerőt hanem látogatót is kapjunk a megvásárlásával.

Kiszervezett keresőoptimalizálás

A kiszervezett keresőoptimalizálás a legjobb megoldás, feltéve ha minden részfeladatot elvégeznek valamint a munkát vállaló cég visszaellenőrizhető.

Sokan vállalnak weboldal optimalizálást, de sajnos elég kevés cég van aki lelkiismeretesen elvégzi a keresőoptimalizálás összes feladatát. Sokan hajlanak afele, hogy kétes technikákkal gyors eredményeket érjenek el, erre oda kell figyelnünk.

Ha teljeskörű keresőoptimalizálást szeretnénk elvégeztetni akkor az optimalizálás költségei is magasak lehetnek. A megbízható szakemberek általában órabérben dolgoznak így a költségek az egekig érhetnek főleg ha beleszámolunk pár minőségi PR cikk megjelenést is.

A keresőoptimalizálás kiszervezése előtt mindenféleképpen informálódjunk a munkát vállaló cég valós referenciáiról. Tudjuk meg milyen munkákat végeznek el a weboldalunkon! Ha kétes technikák alkalmazásának legkisebb gyanúja is felmerül ne szervezzük ki a munkát.

Mennyibe kerül a weboldal optimalizálása

Miről árulkodhat egy keresőoptimalizálási projekt ára? Milyen díjazással érdemes elvégeztetni egy SEO projektet?

Összeszedtünk pár információt milyen koncepcióban és árban érdemes megrendelni egy szolgáltatást. Mire figyeljünk oda, miről árulkodnak az árak?

Kiszervezett keresőoptimalizálás árak

Ha a munkát el szeretnénk végeztetni a keresőoptimalizálás árakat kétféleképpen szokták meghatározni. Vagy projekt alapon tehát “ez és ezt csinálom ennyiért” módszerrel lesz a munkadíj meghatározva vagy a munkát elvégző szakember órabért számol fel. Ezek a módszerek a legmegbízhatóbb és kiszámítható árazások egy kiszervezett SEO projekt esetében.

A kiszervezett munkákat mindig elég borsos áron szokták kínálni a megbízható SEO cégek mivel itt órabért kell számolni ami egy jó szakember esetében 15.000-50.000Ft/óra is lehet.

Sikerdíjas keresőoptimalizálás

Vannak cégek akik vállalnak sikerdíjas keresőoptimalizálás projektet, de ezeket fenntartásokkal kell kezelni. Nem minden cég jár el fair módon ezekben az esetekben – tisztelet a kivételnek – . Elég belegondolni, hogy egy SEO eredmény eléréséhez idő kell viszont ameddig nem jön ez az eredmény a munkavállaló sem keres semmit. Általában ilyen esetekben használnak szürkezónás keresőoptimalizálás technikákat amelyek meggyorsítják az eredmény elérését viszont lehet, hogy a Google büntetést ad érte.

Tanfolyamok, könyvek és zárt szakmai blogok

Ebbe a csoportba tartoznak azok a termékek/szolgáltatások amelyek arra alapoznak, hogy a munkát a weboldal tulajdonos fogja elvégezni. Kis anyagi ráfordítással és egy jó tananyaggal hihetetlen eredmények érhetőek el!

Tanfolyamokat 25.000Ft és 50.000Ft között már találunk, könyveket ennek a töredékéért már akár 5.000Ft-ért is beszerezhetünk. Zárt szakmai blogok havidíjas koncepcióban működnek amelyeknek az ára 6.000Ft körül mozoghatnak.

Miért pont ránk hallgass SEO témában

Munkatársaink napi szinten figyelik a weboldalak helyezésmozgásait. Az egyes Google algoritmus jellemzőket tanulmányozzuk, követjük a változásokat. Így tudunk pontos információt adni mit hogyan kell módosítani a weboldaladon!

  • 10 éve foglalkozunk keresőoptimalizálással
  • Minden technikát letesztelünk és csak utána kerül a tanácsadói listánkra
  • Nem általánosságban beszélünk a keresőoptimalizálásról
  • Tényekkel támasztjuk alá állításainkat
  • 6 hónapos SEO projektel közel 1.000.000 lapmegnyitást generáltunk
  • Másolható technikákat mutatunk

 

Fél év alatt közel 1.000.000 oldalmegtekintés!

Fél év alatt közel 1.000.000 oldalmegtekintés! – 6.913,97%-os forgalomnövekedés!

Ha mi megtudtuk csinálni Te is meg fogod! Megmutatjuk hogy csináltuk, hogy Te lemásolhasd! Nincsenek titkos és trükkök. Beállítjuk együtt a weboldalad és máris megindulnak a látogatók a Google keresőből.

Ha másért nem, de ezért hallgathatsz ránk! Kérd itt a Keresőoptimalizálás lépésről lépésre PDF-et amelyben megtalálod az esettanulmányt ami ilyen eredményeket generált a Google keresőből!

Leave A Comment