Keresőoptimalizálás Referenciák / SEO Eredmények

/Referenciák / SEO Eredményeink
Referenciák / SEO Eredményeink2017-05-22T17:00:47+00:00

Keresőoptimalizálás referenciák és vélemények szolgáltatásainkról. A teljesség igénye nélkül pár véleményt itt olvashatsz SEO szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Olyan keresőoptimalizálás referenciák nem kerülnek bemutatásra amelyek arról szólnak hogy ezt és ezt a kulcsszó erre a Google pozícióra juttattuk fel!

Egyszerű a magyarázat, hogy miért! A Google regionális keresés bevezetése után nincsenek egységes találati listák így egy Budapesti keresés mást mutat mint egy Szegedi találati lista. Már elavult nézet arra hivatkozni referencia kapcsán, hogy ide juttattuk azt a bizonyos kulcsszót. A kulcsszóközpontú referencia helyett jöjjenek a vásárlói vélemények!

Tanácsadás – Vásárlói beszélgetés! (PROJEKT 89)

Egy teljes keresőoptimalizálási projektet segítettünk végrehajtani lépésről lépésre. A kapcsolatot Skype-on tartottuk az ügyféllel napi szinten. Az alapbeállítások azaz az első óra Skype tanácsadás után már javultak a helyezések.

“Van is ami már első helyes!” , “Már most (!!!) vannak első oldalas, sőt első helyes kulcsszavas…”! – visszajelzéseket kaptunk!

Referencia beszélgetés az ügyféllel.

   

Beszélgetés az első oldalas helyezésekről!

   

Helyezések az első Google oldalon!

 

Az eredményeket az ügyfél a találati lista fotójával is igazolta amit mi mérésekkel támasztottunk alá!

22%-al nőtt a látogatószám / büntetésjavítás (PROJEKT 57 )

Munkálatok: Google Pingvin büntetést kapott a weboldal. Kiválogattuk a spam linkeket és a Disavow eszközzel megtagadtuk. A megtagadott linktáraknak kiküldésre került egy levél amelyben kértük a linkek módosítását vagy törlését.

Eredmények: Ugrasszerű helyezésjavulás volt tapasztalható szinte minden kulcsszó esetében. A weboldal teljes látogatószáma szinte azonnal 22%-al nőtt!

Google Pingvin büntetés javítása

 

Két héttel a javítás után már több mint 100 helyet javult több kulcsszó helyezése. A fenti képen a két hét alatt történt helyezésjavulás mértéke látszik.

1,5x több látogató 3 hét alatt! – Eredmények! (PROJEKT 254)

Munkálatok: A teljes weboldal tartalmának javítását végeztük el. Rövid cikkek kibővítésre vagy “noindex”-re kerültek. További szerkezet optimalizálás, URL struktúra javítása történt meg. Megkerestük a weboldalra mutató spam linkeket és Disavow eszközzel megtagadtuk majd kértük a linkek módosítását vagy törlését a linktárakból.

Eredmények: A lenti képen látható, hogy körülbelül 3 hét alatt már elkezdett nőni a látogatószám.

1,5x több látogató 3 hét alatt!

 

A javítási munkálatok után körülbelül 3 héttel másfélszeresére nőtt a weboldal látogatottsága!

6.913,97%-os forgalomnövekedés 1 év alatt (PROJEKT 263)

Munkálatok: A projekt alatt elvégeztük a külső és belső keresőoptimalizálás feladatait 1 éven keresztül!

Eredmények: Egy éves látogatottságnövelő projekt eredményeként 6.913,97%-os látogatottságnövekedést értünk el egy magazin jellegű weboldal esetében.

6.913,97%-os forgalomnövekedés 1 év alatt

 

Keresőoptimalizálás alapbeállítások után minimális munkálatokkal és tartalomfrissítéssel és után-követéssel a fenti eredményt értük el!

337 Online látogatószám célkulcsszóra (PROJEKT 047)

Munkálatok: A https://mozi-filmek.hu weboldal esetében végeztünk célirányos keresőoptimalizálási projektet. A cél a folyamatos látogatószám növelés mellett az egy kulcsszóra jutó online látogatók számának növelése.

Trendelemzések után egy kulcsszó / kulcsszócsoport meghatározása történt meg. Optimalizáltuk a weboldalt a kulcsszócsoportra. A kulcsszavak bekerültek a Google első 10 találat közé mire a márkanév / cél kulcsszó bevezetésre került.

Eredmények: A teljes projekt 6 hónapig futott amely alatt elértük a 800.000 lapmegnyitást a Google keresőből valamint az online látogatószámot is sikerült feltornázni 300 egyidejű látogató fölé!

337 Online látogatószám célkulcsszóra

  

Decemberben 122.000 látogató!

 

A fenti képeken látszik a célirányos kulcsszó bevezetésének időpontjában lévő egyidejű látogatók száma valamint az utolsó decemberi hónap össz látogatószáma!

Köszönjük, hogy olvassátok írásainkat, igénybe vettétek szolgáltatásainkat valamint vásároljátok termékeinket! Továbbiakban is a Ti érdekeiteket szem előtt tartva végezzük munkánkat, mivel a Ti weboldalaitok sikere garancia a mi munkánkra!

 

SIBA Tech SEO – Keresőoptimalizálás Nektek!

Leave A Comment