Rólunk / Céginformációk

/Rólunk
Rólunk2017-05-22T17:01:09+00:00

Pár gyors tény amit figyelmedbe ajánlunk mielőtt megkeresed cégünket! Olvasd el figyelmesen mert így magadnak és nekünk is időt spórolsz!

Tanácsadással foglalkozunk

Nem azt fogjuk mondani neked, hogy ezt és ezt megcsináljuk, és ha nem jött az eredmény akkor hivatkozunk a Google algoritmusaira. Mi inkább elmondjuk mi hogy működik és az alapján már magad is meg tudod csinálni a weboldalad optimalizálását. Hosszútávon az a legkifizetődőbb megoldás, ha átlátod a keresőoptimalizálás folyamatait és ezek után már ingyenesen jutsz a látogatókhoz.

Csak azt mondjuk amit kipróbáltunk

Nekünk az nem elég, hogy egy hangzatos esettanulmányt vagy egy ígéretes új SEO technikát látunk – első körben kipróbáljuk saját oldalainknál és ha működik és jól működik akkor megmutatjuk – elmondjuk – esetleg megcsináljuk neked. Csak ebben az esetben rendelheted meg tőlünk mint szolgáltatást!

Nem asszisztálunk eleve veszett ötletekhez

Ha ragaszkodsz az egy kulcsszóra akarok előrekerülni bullshit-hez vagy ő a konkurenciám és le akarom nyomni vagy nekem csak linképítés kell dologhoz akkor nem mi vagyunk a Te embered! Jót akarunk Neked és olyat szeretnénk csinálni ami működik. A mi célunk az, hogy a weboldaladon folyamatosan sok látogató legyen a Google-ből.

Célunk hogy minőségi, használható információkhoz juss

Folyamatosan követjük a szakmai híreket és blogokat, elmegyünk képzésekre és az ország legjobb szakembereivel tartjuk a kapcsolatot. Számunkra nem a magyar viszonyok számítanak, láttuk hogy külföldön hogy működik a keresőoptimalizálás – és nekünk ez a mérce!

Cégünk SEO Tanácsadója

Sipos Csaba
Sipos CsabaKeresőoptimalizálási tanácsadó
Helló! Sipos Csaba vagyok! Tanácsadóként dolgozom a SIBA Tech!-nél. Keresőoptimalizálással foglalkozom 2006-óta. Szakterületem a WordPress optimalizálás és SEO elemzések.

Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy segíteni tudjunk azoknak a kis- és középvállalkozóknak, akik szeretnének jobb helyezéseket elérni a Google-ben.

A SIBA Tech-sztori

Ezt a fejezetet szokták úgy kezdeni hogy egy esős vagy épp egy verőfényes nap megalapítottuk a cégünket. Mi nem így kezdjük a történetünket mert nem volt ilyen kézenfekvő az, hogy keresőoptimalizálással foglalkozó céget szeretnénk létrehozni.

Történetünk valahogy úgy indulhatott, hogy különféle magazin jellegű weboldalak reklámozásában közreműködtünk. Valamikor a reklámozás hajnalán még ez fizetett bannerek promotálásával történt.

Mindenki fejlesztett és még több és jobb minőségű látogatótömeget szeretett volna kapni a weboldalára. Ekkor került a képbe a keresőoptimalizálás. Egyre több cég kezdte használni ezt az új látogatószerző megoldást. Új? Persze új! Ekkor még 2005-2006-ot írtunk.

A keresőoptimalizálással történő látogatószerzés virágzott! Könnyű volt optimalizálni a weboldalakat. A Google kiismerhető volt és már pár nap alatt tömegeket tudtunk csinálni egy-egy weboldalra.

Felvirradt a hajnal!

Kiismertük a Google algoritmusokat, szállítottuk a tömeget! A keresőoptimalizálást a kezdetekbe tapasztalatok alapján csináltuk, miért is ne, hát működött! Fejlődött a Google és már a bevált módszerek nem működtek. A rohamos fejlődésnek köszönhetően már a tapasztalatok és tesztelések nem voltak elegendőek olyan SEO-zásra amikor folyamatosan szállítani kell a látogatótömeget.

Fejlődött a Google hát mi is fejlődtünk! Megvásároltunk minden lehetséges magyar és külföldi keresőoptimalizálásos tananyagot. Többek között a SEO Tools és OMA tananyagokkal kezdtünk, de információéhségünk az egekben volt. Amikor már átrágtuk magunkat minden hazain és tesztelgettük is a vadonatúj tudásunkat úgy éreztük itt még nem állhatunk meg!

Egyre több keresőoptimalizálási technikát ismertünk meg és használtunk már a 2008-2009-es években.

A fejlődés és megvilágosodás kora!

A Google rohamos fejlődésének következtében rá kellett jönnünk, hogy más irányból kell a keresőoptimalizálást megközelíteni. Folyamatosan változtak a szabályok amiknek egyre nehezebb volt megfelelni. – Megvilágosodtunk! Ráébredtünk, hogy ha a keresőoptimalizálást nem úgy végezzük, hogy követve a szabályokat a Google kegyeiben járunk, hanem megnézzük a konkurenciát és az alapján teszünk mindent akkor mi is jó helyezést fogunk elérni.

Minden megfordult! Az alapszabályokat ismertük és egyre kifinomultabb módszereket használtunk konkurenciavizsgálatra. Pontos képet kaptunk arról, hogy ki miért is van egy-egy kulcsszóra a Google első helyén.

A beruházás kora!

A magyar tananyagokon már átrágtuk magunkat, hát jöttek a külföldi blogok és tanfolyamok. Megismertük az keresőoptimalizálásban használt szoftvereket. Szoftverparkot vásároltunk, hogy a rengeteg adat folyamatosan feldolgozásra kerüljön. Ennek köszönhetően már sokszor észleltük a Google algoritmus változásait a bejelentésük előtt!

Igen! Miért is ne! Csináljunk egy céget, hogy… itt szokott jönni az a rész, hogy segítsünk a vállalkozóknak meg a többi nagy gondolat – semmi ilyen elképzelés nem volt még a kezdetekben. Voltak szoftvereink. Láttuk a Google algoritmus változásait. Megvolt az alaptudás amit fejlesztettünk folyamatosan. Megcsináltuk a céget!

Vállalkozunk!

Ahogy a fenti történet mutatja értettünk a keresőoptimalizáláshoz viszont a vállalkozói dolgokban kezdők voltunk. Elindultunk, csináltuk becsületesen amihez értünk. Egyre több cégtulajdonost ismertünk meg akiknek az oldalára ráfért a rácfelvarrás keresőoptimalizálási szempontból.

IV Junior Expo-t támogatta a SIBA Tech!

 

2013 már egy mérföldkő volt az életünkbe! Mi akik eddig csak másoknak dolgoztunk és majd kezdőként vállalkozást indítottunk olyan megtiszteltetést kaptunk, hogy támogathattuk az Egri IV. Junior Expo-t. Elkészítettük a rendezvény honlapját amely szinte azonnal a Google elejére került. Cégünkről még a helyi újságokban is írtak!

A SIBA Tech-ről írtak az újságok!

Letisztult a keresőoptimalizálás

A Junior Expó után rengeteg vállalkozóval dolgozhattunk együtt a weboldalaik keresőoptimalizálásán. Az így szerzett tapasztalatokat összegezve állítottuk össze a jelenleg elérhető szolgáltatásainkat amelyekbe beleépítettünk minden olyan tudást és tapasztalatot amit 2006 és 2017 között szereztünk!

Napi szinten képezzük magunkat mivel a keresőoptimalizálás szabályai egyre szigorúbbak lettek és mindezt azért tesszük – most már kijelenthetjük – hogy a magyar vállalkozók is hosszútávon profitálhassanak a Google kereső adta lehetőségekből!

Céginformációk

Minden szükséges információt itt találsz cégünkről! Ha bármilyen további információra lenne szükséged keresd ügyfélszolgálatunkat!

 • Cégnév: SIBA Tech Kft.
 • Ügyvezető Igazgató: Bajusz György
 • Szolgáltatás: Információ-Technológia szaktanácsadás.
 • Cégjegyzékszám: 06-09-019332
 • Kibocsátó cégbíróság:  Szegedi Törvényszék Cégbírósága
 • Adószám: 24115050-1-06
 • Székhely: H-6912 Kövegy, Kossuth u. 54.
 • Postacím: H-6912 Kövegy, Kossuth u. 54.
 • Bankszámlaszámunk: 11735074-20520328/ OTP Bank
 • IBAN: HU89117350742052032800000000
 • Az OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB

Leave A Comment