Szerzői jogok

/Szerzői jogok
Szerzői jogok2017-03-01T17:50:00+00:00

A https://sibatech.hu webhelyen található tartalom a SIBA Tech Kft. szellemi terméke, ezért szerzői jog védelem alatt áll, amelyet magyar és nemzetközi törvények védnek.

A felhasználó a honlap megtekintésével elfogadja a Szerzői Jogi és Általános Szerződési Feltételeket és önmagára nézve kötelező érvényűnek tekinti.  Az Adatvédelmi Szabályzatban foglalt adatkezeléshez hozzájárul.

A SIBA Tech Kft. –nek joga van saját alkotását másolni illetve terjeszteni.  A SIBA Tech Kft. előzetes hozzájárulása nélkül TILOS a https://sibatech.hu webhely bármely tartalmi elemét (hang, kép, szöveg, grafikai elem, eljárás, adatszerkezet, kód stb.) felhasználni, másolni,  átdolgozni, terjeszteni, nyilvánosságra és kereskedelmi forgalomba hozni.

A honlap tartalmának egyes részeit felhasználó kizárólag magán felhasználás céljából saját adathordozójára mentheti, illetve kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a tartalom többszörözésére, nyilvánosságra hozatalára, terjesztésére, felhasználására, átdolgozására, valamint kereskedelmi forgalomba hozatalára.

SIBA Tech. Kft. fenntartja a jogot, hogy követelje a jogsértés azonnali megszüntetését, valamint a jogsértésből eredő kár megtérítését. A jogosulatlan felhasználás polgári, illetve súlyosabb esetben büntető jogi eljárást von maga után.