Weboldal Készítés - WordPress Honlapkészítés

/Weboldal Készítés
Weboldal Készítés2017-07-24T09:42:31+00:00

Ha céges bemutatkozó honlapra, blogra vagy magazin jellegű oldalra van szükséged akkor ez a WordPress weboldal készítés és optimalizálás csomagunk neked szól.

  • Regisztrálunk tárhelyet, amit be is állítunk
  • Segítünk a Domain név vásárlásban
  • Elkészítjük a WordPress weboldalad és elvégezzük a szükséges beállításokat
  • Feltelepítünk mindent, ami szükséges egy céges vagy magazin jellegű weboldalhoz

Honlapodat elkészítjük már akár egy nap alatt, amely a keresőoptimalizálás szabályainak is meg fog felelni. Ha kell intézzük a domain (weboldal elérhetőség) és tárhely vásárlást valamint beállítást is. Mindent megcsinálunk egy csomagban.

Magazin Weboldal

Magazin jellegű weboldal

Céges Blog

Céges Blog weboldal

Céges Bemutatkozó

Céges bemutatkozó weboldal

WordPress Weboldal készítés részletei

A lenti táblázatban található kiegészítő funkciókat telepítjük és az alábbi szolgáltatásokat végezzük el a weboldal készítés csomagunk keretén belül. Egyedi igények esetén plusz árazással dolgozunk. Külön programozói igényeknek ezen csomagon belül nem tudunk megfelelni.

Szolgáltatás/Kiegésszítők Leírás
Tárhely regisztráció Ha szükséges regisztrálunk nagy sebességű SEO barát webtárhelyet. A webtárhely a Te tulajdonod lesz.
Tárhely beállítás Beállítjuk a tárhely biztonsági mentés, sebesség, adatbázisok, email-ek, sebesség optimalizálás opciókat.
Domain név tanácsadás Ha szükséges tanácsot adunk SEO szempontból milyen domain nevet válassz weboldaladnak, ellenőrizzük a név elérhetőségét.
Domain név regisztráció Ha szükséges segítünk vagy megcsináljuk a domain név regisztrációt. A domain név a Te tulajdonod lesz.
Email címek létrehozása Elkészítjük a céghez tartozó, domain névhez tartozó saját email címeket. Segítünk beállítani a levelezést.
Weboldal készítés Elkészítjük a WordPress alapú weboldalad és megcsináljuk az alapbeállításokat amik szükségesek a weboldal elindításához.
Weboldal kinézet Telepítjük a kiválasztott WordPress sablon és beállítjuk a kezdeti igényeknek megfelelően. Későbbiekben az igények változásával ezek az alapbeállítások módosíthatóak.
Szerkezet kialakítása Kialakítjuk a szükséges weboldal szerkezetet, létrehozzuk a kötelező és igényelt belső oldalakat, blogot, cikkek kategóriáit.
Keresőoptimalizálás Telepítjük a keresőoptimalizálás kiegészítőket és beállítjuk az aktuális alapszabályoknak valamint a céloknak megfelelően. (AMP, Yoast SEO, Átirányítások, External links, Auto redirect, stb)
Biztonsági kiegészítők Telepítjük a biztonsági szolgáltatásokat, kiegészítőket. Beállítjuk, hogy védett legyen a weboldal a támadások ellen. (Wordfence, Akismet Anti-Spam, WPS Hide Login, stb)
Weboldal sebesség Telepítjük a weboldal gyorsabb betöltődéséhez szükséges kiegészítőket és beállítjuk őket. (Képtömörítők, Imagify, W3 Total cache, stb)
Egyéb kiegészítők További szükséges vagy kötelező szabályokhoz szükséges kiegészítők telepítése és beállítása. (Cookie Law Info, Contact Form 7, TinyMCE advanced, stb)
Tartalomfeltöltés Kezdő tartalom feltöltése az induláshoz hozott anyagból. Feltöltjük a szükséges belső oldalakat tartalommal (max 5 oldal). Publikálunk max 5 cikket.

 

Ez a weboldal készítési csomag a magazin jellegű vagy céges bemutatkozó és blog igényekre van szabva alapbeállításokkal és optimalizálással. Ez a csomag nem tartalmaz egyedi igényű fejlesztéseket vagy a teljes weboldalra vonatkozó keresőoptimalizálást.

Ha a régi weboldalad szeretnéd ilyen új technikai alapokon nyugvó WordPress honlapra költöztetni egyeztess ügyfélszolgálatunkkal! Ez a csomag ebben a felállásban kizárólag a kezdő honlapokra vonatkozik, nem tartalmazza a weboldal költöztetés értékét.

A weboldal készítés csomag ára

Segítünk a tárhely kiválasztásában és ha kell leregisztráljuk Neked. Segítünk a domain név választásban és ha kell leregisztráljuk számodra. Elkészítjük a WordPress weboldaladat, telepítjük a szükséges kiegészítőket, kialakítjuk a weboldal szerkezetét keresőoptimalizálás szempontok alapján és feltöltjük a kezdő tartalmadat. – Ha szükséges mindezt akár 1-2 napon belül.

Szolgáltatás Ár és Fizetési Szolgáltató
SSD Alapú webtárhely* 990-ft/hó-tól (tárhelyszolgáltatónak fizetendő)
Domain név regisztráció* 1.800Ft/1 év-től (tárhelyszolgáltatónak fizetendő)
WordPress sablon (kinézet)* 15.000Ft-tól (a sablon készítőnek fizetendő)
Weboldal készítés csomag** 34.990Ft (a SIBA Tech-nek fizetendő)

*A fent feltüntetett fizetős szolgáltatásokat mint a tárhely, domain regisztráció és fizetős weboldalsablon díját weboldal készítési csomag áraink nem tartalmazzák. 

**Ha a régi weboldalt kell átköltöztetni az új weboldalra akkor annak az ára a régi weboldal méretétől függően változhat. Ez ügyben keresd ügyfélszolgálatunkat!

A weboldal készítés csomag megrendelése

  1. Töltsd ki a megrendelő űrlapot
  2. A csomag megrendelését követően elküldjük a megrendelés és fizetési adatokat a megadott email címre.
  3. Munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot a szükséges információk egyeztetése érdekében.
  4. A cégünk terheltségétől függően akár egy munkanapon belül is elkészíthetjük az oldalad, ha rendelkezésre állnak a szükséges technikai feltételek, ezekről egyeztetünk a megrendelést követően.

A weboldal készítés ára: 34.990 Ft

A megrendelés jelenleg szünetel, hamarosan újra elérhető lesz a megrendelő űrlap! Kérdés esetén keresd ügyfélszolgálatunkat!

Gyakran elhangzott kérdések

~

Leave A Comment